Om matlagning

Matlagning har aldrig varit min grej. När jag var yngre tyckte jag inte om att laga mat, så jag övade mig aldrig. Jag sa alltid till mamma att jag tänker hitta en man som lagar mat till mig. Jag måste ha varit snäll, och otroligt lyckligt lottad, för vad har jag nu? En man som är utbildad kock. Fatta lyxen! Dessutom jobbar han inte inom branschen så han har faktiskt iver och lust att göra mat hemma. Skulle säga att han sköter 90 % av matlagningen hemma.

Samtidigt får det mig att bli allt mer intresserad av mat. Vill nuförtiden hellre göra själv än köpa färdigt. Just nu är soppor och puréer det bästa som finns typ. Batatpurésoppa blev det till lunch idag, med rostad lök på. Gott!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: