Spontanbio

Igår var en såndär härligt skön söndag då vi båda var lediga och hade inga planer. Vi bara slöade hemma, åkte till butiken och storhandlade, och var en sväng till Ikea. Det var en hel del folk igång i Ikea, men vi kunde inte motstå tanken av en tur dit som avslutades med lite hotdogs.

Väl hemma låg vi i soffan och tänkte att det ju kanske vore kul att gå på bio när vi en gång är lediga båda två. Sagt och gjort, en kvart senare var vi framme i Flamingo och köpte biljetter till följande visning av filmen Mortdecai. Filmen var väl, ja.. inte dålig. Jani gillade den mer än jag, men jag tror jag hade för höga förväntningar för den. Den var alltså inte dålig, men har sett bättre. Efter bion, en lång dag och alltför mycket biogodis var det bara att åka hem och kollapsa i sängen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: