Chokladbollar

Kände för att baka något litet igår. Har hela mitt liv följt mammas recept för chokladbollar, men just nu hade jag inte tillgång till det receptet. Istället googlade jag fram detta recept, som jag råkade ha alla ingredienser till hemma. Det blev helt okej faktiskt, men kommer nog att hålla mig till mammas recept framöver. När man ätit något som smakar på ett visst sätt i hela sitt liv så är det ganska svårt att byta ut det mot något nytt, haha!

Men så här gjorde jag igår alltså:

100 g margarin
1 1/2 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
3 dl havreflingor
3 msk kakao

Bara att blanda ihop allting och lägga i kylen en stund. Simpelt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: