Alla hjärtans dag ♥

Precis som ifjol, fattade jag inte hur stor grej det här med alla hjärtans dag är, innan jag loggade in på FB och hela skärmen typ exploderade av rosa och rött. Folk som önskar alla glad vändag, hjärtan hit och dit, det är nästan så jag får prestationsångest. Konstigt hur jag förr aldrig tänkt att alla hjärtans dag är något speciellt, utan tyckt det är den mest överhypade helgen på hela året. Men det kanske är annan sak nu när man är i ett förhållande. Helst ska man ju uppmärksamma sin partner alla dagar på året, men visst är det ju roligt att göra något speciellt på alla hjärtans dag. 

Vi hade inget jättespeciellt planerat, men det var en bra dag ändå. Jani jobbade några timmar på förmiddagen, medan jag sov jätte länge. När han kom hem, blev det mys, lunch och dagssömn. På kvällen fixade jag igång mig, plattång, klänning och mascara, och så åt vi god middag på restaurang och så blev det bio och hångel efter det. Perfekt ♥

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: