Mitt tidigare liv

Jag sitter och går igenom HELA mitt bloggarkiv för att lägga upp nya kategorier, för att underlätta bläddring av gamla inlägg. Jag passar på att läsa igenom vissa inlägg, och så sitter jag bara här och skakar på huvudet. Har jag varit med om det där? Har jag varit där? Har jag tagit det där fotot? Jag har varit väldigt lyckligt lottad som ha fått resa jorden runt i mitt tidigare jobb som reseguide. Och det känns surrealistiskt att se alla bilder, och läsa om alla äventyr från de där åren. Helt galet! Och så härligt. Skönt att ha allt dokumenterat också, så har man något att läsa om man blir gammal och dement.

Nu ska jag fortsätta titta på Bride Wars på TV, och hoppas att regnet slutar före loppiset på Serendi kör igång imorgon. Inte en chans att jag kommer att stå där ute och sälja om det regnar. Så hoppas på det bästa!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: