Om att flytta ihop

Jag och Jani har alltså flyttat ihop till huset i Karis. Det har varit ett evigt packande, städande, bortslängande, planerande, körande, bärande etc etc i några dagar nu. Får än en gång tacka familjen som hjälpt till med allting.

På torsdag gick första flyttlasset med möbler som sängen och soffan, och igår packade vi ihop resten av grejjerna, städade lägenheten och lämnade tillbaka nycklarna. Märkligt.

Alla jag känner har varit väldigt oroliga för hur Jani ska anpassa sig till ett liv på landsbygden efter att ha bott i huvudstadsregionen hela sitt liv. Jag förstår oron, men JAG då? Jag ska ju också flytta på heltid nu. Det blir en stor förändring för mig OCKSÅ! Har ju inte bott heltid på landssbygden sedan 2006, varefter jag tillbringat dryga tre år i Åbo, tre år utomlands, ett år i Helsingfors och så det senaste året då jag haft addressen här i Karis men mest bott i en kappsäck mellan Janis lägenhet i Vanda och vårt hem i Karis. Men nu bor vi alltså heltid här. Märkligt.

Det ligger fortfarande massor med grejjer runt omkring hela huset som inte hittat sin plats än, eller grejjer som väntar på en tur i disk/tvättmaskinen. Som tur är vi båda lediga imorgon så vi har tid att gå igenom allting, och försöka få det mesta klart. Men vi bor ihop! Märkligt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: