Åtta till fyra

Det enda lilla minuset med att vi flyttat till Karis på heltid är arbetsresan. Jag jobbar fortfarande i Vallgård i Helsingfors, så det är en dryg timme till jobbet varje dag.  Längre om det är mycket trafik.

Oftast jobbar jag ju kvällspass, för att det helt enkelt passar mig bättre. Men nu i Mars hade jag oväntat fått en massa morgonturer. Tur nog var det en kollega som frågade mig om jag hade lust att byta mina morgonturer mot hennes kvällsturer, så då gjorde vi det. Så jag bytte bort alla mina morgonturer förutom igår och idag. Har alltså jobbat 8-16 i två dagar nu. Det är inte bara en förändring för mig, men alla kollegor har blivit förvånade, och frågat mig vad jag gör där när jag kommit in på morgonen!

Det positiva med att jobba 8-16, som idag, har nog varit att jag varit hemma rätt tidigt. Idag ska jag åka till min kompis Linda genast efter jobbet, eftersom vi annars inte brukar ha tid att ses. Passar på att ta det mesta ut av mina morgonturer medan jag kan!

Trots omväxlingen, ska det minsann bli skönt att komma tillbaka till kvällsturer fr.o.m. imorgon.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: