Om att bo med en kille

Det är en hel del saker som ändrat sedan Jani flyttade in. Till exempel fick min lilla TV och mina inredningsdetaljer ge väg för Janis jätte-TV. Här en före och efter bild. Men jag tycker bara det är skönt att ha hans prylar inblandade med mina, så jag kompromissar och inreder på andra ställen istället. Och visst måste man ju tillåta en kille att ha en stor TV. Boys and their toys liksom.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: