Jä*la migrän

I förrgår var en sån där slö och trist dag då jag bara satt på soffan och önskade att dagen skulle vara över, medan igår var första dagen på jobb efter fyra lediga. Allt det här ledde till att jag stirrade på en skärm mest hela tiden i två dagar. Det i sin tur ledde till migrän igårkväll. Över ett år sen jag senast haft migrän, så det var riktigt obehagligt med yrsel och illamående.

Hade bara en timme kvar av jobb när jag fick första symptomen, så bestämde mig för att uthärda, eftersom min kollega annars skulle ha varit tvungen att jobba över istället för mig. Som tur hade det värsta gått över när jag satte mig i bilen, och när jag kom hem (var jag hade min medicin) så mådde jag helt okej redan. Så typiskt att jag bara några veckor sen tog bort migränmedicinen ur handväskan eftersom jag ”ju inte haft symptom på över ett år”! Dumt, mycket dumt. Nå jag lärde mig, och bär igen medicin med mig helatiden. Och bara för det har jag ingen migrän idag, hahaa.

Solnedgång över åkrarna hemma i Karis

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: