Superwoman för en dag

Alltså de produktivaste morgnarna måste nog vara de morgnar som Jani åker på jobb och jag är ensam hemma. För jag får så mycket gjort då. Om Jani är hemma så sover vi länge och så gör vi inget vettigt egentligen, äter bara lite frukost och så. Men idag har jag handlat, tvättat, städat och ätit frukost innan jag åkte på jobb. Känner mig lite som superwoman idag. Det var kyligt ute på förmiddagen men solen var framme och det var fint ljus hemma. Var tvungen att föreviga mitt favorithörn i köket. Har en vedspis i köket och där samlar sig en massa köksgrejjer, örter och kryddor. (Försöker hålla denna nyinköpta timjan i liv så länge som möjligt, den föregående höll i tre veckor innan jag tog kål på den)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: