Norrsken

Det händer så mycket hela tiden så jag inte hinner med. Har en massa att berätta och vet inte var jag ska börja nästan. Men jo! Som alla andra, beundrade jag ju de fina norrskenen igår. Vilket fantastiskt fenomen! När jag kom hem vid midnatt efter jobbet tittade jag upp och blev helt till mig så jag gav ett glädjetjut och hoppade jämfota! (Jani tyckte jag var knäpp) Var tvungen att skicka meddelande till mamma mitt i natten så hon inte skulle missa dem! Där stod jag sen på trappan, frös och tyckte det var det finaste jag sett. Min kollega informerade mig att norrskenen ska fortsätta idag så jag kommer nog hålla koll på natthimlen idag igen.

Så himla svårt bara att få en vettig bild av ett norrsken. Den här dåliga bilden är den bästa jag har att komma med, tagen på vår gård.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: