Lyxmat i vardagen

Vi har verkligen lyxat till det med mat denna vecka. På måndag blev det ungsgrönsaker och kycklingfileer! Nam! Denna gång hade vi potatis, sötpotatis, lök, selleri, kålrot, vitlök och morot. Märkte först efteråt att vi glömt rödbetan! På med olja och honung, massor av timjan och så i ugnen.

Igår blev det inrefilé av älg och hemgjord vitlökspotatis med rödvinssås. Eftersom Jani fixade maten, instruerade jag honom att jag ville ha min biff väldigt medium, nästan rå. Ochgudsågottdetvar! Medium inrefilé gör livet värt att leva nästan. Det är en evighet sedan vi åt biff dessutom så det var extra gott.

Nedan ungsgrönsakerna, den blodiga biffen besparar jag er.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: