Vin, dans och återförening

Igår var det äntligen dags för reunion med Hanna! Hon kom ner från Jakobstad över helgen och då måste vi ju styra upp en middag tillsammans. Det fick bli O’learys, där Hannas bror jobbar och där maten är fantastisk!

En sak var vi säkra på, vi skulle ha vin. Så det fick bli så, och en middag och två vinflaskor (+ några drinkar) senare gick vi lite halvfulla vidare till Aussiebar för att kolla läget. Och där fanns det visst dans! Så vi bara dansade tills det blev sent och dags att ta sig hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: