Söndagsbrunch @ Köttkontrollen

Med risk om att det här allt mer börjar likna en matblogg måste jag berätta om brunchen jag precis kommit hem från. Mamma ringde mig nämligen några timmar sen. De var på väg och äta med pappa och undrade om jag vill följa med. Om jag vill! sa jag, klädde snabbt på mig, och så åkte vi till Köttkontrollen för en jättegod brunch. Mai gad vad gott det var, som vanligt! Har nog aldrig fått dålig mat på Köttkontrollen. Gå dit! Portionerna var enorma och vi blev alla mätta och nöjda. Tack mamma och pappa!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: