Den bästa av överraskningar

Har nyligen uppdaterat min definition av lyx. Äkta lyx är nämligen det när man kommer hem sent efter ett långt arbetspass och ens pojkvän väntar på en med en överraskning. En överraskning som innebär en varm badtunna, kall skumvin och tända ljus! Det här är en sann historia by the way. Igår när jag kom hem väntade Jani med den här härliga överraskningen! Så där satt vi i den ångande badtunnan, drack skumpa, tittade på stjärnorna och hade det bäst. SÅ fin överraskning, värsta lyxen!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: