Och du fick mig att tro på mig själv, fick mig att komma ihåg.

Förra lördagen gick jag över till vår granne som har hästar. Jag brukade rida en av hennes hästar länge sen, men sedan dess har jag inte ridit aktivt. Var nu alltså bara  och gosade med de nuvarande hästarna i stallet. Efter att vi hälsat på hästarna och pratat en stund bestämde vi ändå att jag skulle gå och rida en av hästarna, Sally, följande dag. Så på söndag fick jag ta en liten ridtur med hon här fina här nedanom. Det här är Sally, ett fint, snällt och härligt sto. Det var min första ridtur på ett halvår så jag var lite nervös innan, men det gick hur bra som helst. Och som det var härligt att rida igen! Som jag saknat det! Hästar och ridning är den bästa sortens terapi! Var så oerhört nöjd, tacksam och avslappnad efter den korta ridturen.

Vi hade planerat in en ridtur idag också, men tyvärr haltade Sally lite så hon fick vila istället. Men ska definivt (försöka) börja rida lite mer aktivt från och med nu. För det är en av de bästa sakerna som finns!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: