Tell her you love her

Idag är min enda lediga dag på tio dagar. Den har jag firat med att inte göra något alls. Jani var ledig han med så vi började med att sova länge, fast vi gick och la oss tidigt var vi båda väldigt trötta.

Har väntat så på att få ha ledigt, hinner liksom inte med något under arbetsdagarna känns det som. Så skönt att få tvätta kläder, lägga på diskmaskinen och bara pyssla på hemma. På eftermiddagen åkte vi till butiken och handlade för veckan också och då köpte vi bl.a. goda körsbärstomater. Körsbärstomaterna fick åka i en ugnsform tillsammans med en massa andra grönsaker + getost + honung och så åt vi det med lite kyckling. SÅ gott!

Vi väntar otåligt på att våren ska övergå till sommar så vi tittade på massa finska reality program om trädgårdar och husrenovering. Blir så pepp på att få fixa på gården och hemma. Medan jag fixade efterrätt var Jani ute och vände trädgårdslandet, så snart får vi sätta igång med projekt trädgård igen.

Det härliga med våren just nu är att man kan stå ute på gården och kratta till halv tio på kvällen, för att det är så varmt och ljust ute. Slutligen gav jag upp och kom in. Nu sitter Jani och tittar på TV och jag har lite egentid. Det är fortfarande så otroligt att vi verkligen BOR ihop. Och dessa stunder är nog bland de bästa, då vi är tillsammans, men ändå gör egna grejer. Ibland ropar han till och då vet jag att Finland gjort mål, och ibland kommer han och pussar på mig lite. Så skönt att ha honom nära, men ändå göra något själv.

Eftersom det här inlägget mest blev en uppräkning på vad jag gillar just nu så kan jag väl lika bra nämna att jag hittat ytterligare en bra playlist på Spotify. ”Indie Chillout” heter den och varje låt är så jag. Måste speciellt tipsa om Echosmith – Tell her you love her, så himla fin.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: