Som Maj ska vara

Äntligen Maj, äntligen ledig, äntligen sol. Har haft en supremt bra dag och känner mig utmattad och full av energi samtidigt. Så där som man känner sig då man gjort så mycket att man är trött, men samtidigt får en energikick av man varit effektiv.

Har vaknat tidigt idag och fått en massa gjort tack vare det. Har varit och köpt trädgårdsmöbler, färg och plantor med mamma och pappa. Har ätit frukost. Har tvättat och städat. Har varit och köpt frön och morsdagspresent med Jani. Har fixat ungsgrönsaker medan Jani fixade biff. Men framförallt har vi äntligen fått allting sått i grönsakslandet! Så himla härlig känsla att ha det färdigt. Nu är det upp till naturen och jag väntar så på att få se hurdan skörd vi får i år. Det blev potatis givetvis, och morötter, ärter, gräslök, och två olika sallader, men också nya rotfrukter som majrova. Man vet ju inte hur det blir om man inte prövar, så det ska vi göra i år. Förutom det har jag fått massor gjort hemma på gården idag. Älskar när man har en ledig dag helt utan planer, och bara får greja på där hemma.

Vet inte vad det varit för grader idag, men trots blåsten har det varit så soligt och fint. Som en riktig sommardag! Åh är så taggad för sommaren nu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: