En söndag

Blev en total på tio timmar som jag var ute och fixade i trädgården på lördag! Efter det var jag ganska slut. Det var ändå meningen att jag igår ännu skulle fixa det sista, men tyvärr var ju vädret kallt som f*n så det blev inte en lika produktiv dag. Jag passade på att gå till stallet istället, så jag hade tid att mysa med Sally lite medan Jani ännu sov. Hon är nog en av de mest sympatiska hästarna jag mött. Hon så otroligt snäll. Säger ingenting om man står och pysslar med henne, borstar henne på huvudet eller pussar henne på mulen. Står bara snällt och stilla. Som tack fick hon ett äpple och jag tror båda var nöjda med det.

Efter stallet hoppade jag i duschen, väckte Jani och så gick vi till grannen för där skulle vi få morsdagslunch, kaka och kaffe.

När vi var mätta och nöjda fick jag äntligen lite energi så vi började värma badtunnan. Planterade lite blommor, sådde gräslök och paprika, och så planterade vi löken som vi hade glömt dagen innan. Efter det följde film och grillmat tills vattnet i badtunnan nådde +38 och det var dags för bad. Vilken skön dag och fin kväll.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: