En förmiddag på stugan

Imorse skulle jag göra alltmöjligt som städa huset och fixa på gården. Men när jag hämtat posten så satte jag mig i solen för att läsa tidningen, och där någonstans flöt alla ”måste” och ”borde” iväg. Det var så härligt somrigt att jag inte hade lust att göra något alls, förutom njuta av värmen och solen.

Så istället gick jag över till mamma och pappa för frukost och blev kvar där fram till lunch. Efter lunch var det dags att åka till sommarstugan för första gången den här säsongen. Jag hade helt glömt hur ljudet av vattnet som guppar kan ha en sån lugnande effekt. Vi lade i bryggan, lade den nya grillen på plats, monterade ihop nya trädgårdsmöbler och blev nostalgiska över gamla minnen från stugan. Mer än det hade jag inte tid för heller, för är på jobb igen. Men i år SKA jag tillbringa mera tid på stugan.

Tänk att det kan vara så här somrigt redan, då det bara 9 veckor sedan såg ut såhär:

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: