Om längtan ♥

Om ca tio minuter är jag äntligen klar på jobbet och får åka hem. Jani kommer hem ikväll han också efter nästan en vecka (!) i Uleåborg och jag längtar så mycket till att äntligen få se honom igen. Jag har fjärilar i magen t.o.m. och det känns som om jag är lite nervös, men är väl mest bara så himla otålig att komma hem till honom. Ska pussa på honom hela kvällen tänker jag. Imorgon har vi tagit en gemensam ledig dag, så vi ska nog bara kramas, laga mat, hänga i soffan brevid varandra och catcha up på vad som hänt medan han varit borta.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: