Köpenhamn 29-31.5.2015

Dag 1

I samaband med att jag blev vald ”Employee of the year” förra December, fick jag som pris en resa till ett av våra nordiska kontor. Fick välja mellan Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Århus. Valde Köpenhamn och på fredag bar det äntligen av. Flög iväg tidigt på morgonen och hela fredagen hade jag en rad möten på vårt kontor i Köpenhamn, träffade Nordiska kolleger, fick en rundtur på kontoret och så lunchade jag med vår VP. Beslöt mig ändå för att förlänga besöket över helgen då jag aldrig varit i Köpenhamn innan, och Jani följde således med. Medan jag var på kontoret så gick han omkring på stan och så mötte vi upp vid lägenheten vi hyrt via Air Bnb.

Vi gjorde oss hemstadda, fyllde kylen med massa gott från supermarketen runt hörnet och njöt av den fina lägenheten. När vi vilat en stund blev det äntligen dags för mig att också ta en titt runt stan. Så vi promenerade runt 15 min in till stan, fick se Tivoli, Rådhuspladsen, Rådhuset och alla de fina byggnaderna i centrum. Vi bodde själva i Frederiksberg, som jag genast blev kär i. Frederiksberg är en tyst liten stadsdel med massa parker och träkantade gator, men endast 15 min in till Köpenhamn centrum. 

Vi hade haft bara runt 5 timmar sömn den natten, tidig väckning och lång dag, så det blev ingen utgång utan efter en runda i stan och en god burgermiddag på The Bronx Burger Bar på Vandkunsten gick vi hem istället, och laddade för följande dag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: