Instagram i Maj

Plockade vitsippor i början av månaden. Vitsipporna verkade blomma rekordlänge i år, trots att just de här verkade lite utblommade redan. Och så var solnedgångarna i Maj lika fina som alltid.
 Hängde en del med Sally också, så fin och snäll hon är *hjärtögonemoji* Bästa sorten av terapi det där att hänga i stallet. Stalldofter och sammetslena hästmular.
Körsbärsblommorna slog ut i Kasberget och täckte parken i en enda stor rosa dröm. Och hemma började naturen bli riktigt grön. Blev en riktig vårkänsla.
Besökte stugan för att lägga i bryggan och starta stugsäsongen. Det var blåsigt och kallt, men ändå nostalgiskt. Och vilken väntan på sommaren jag fick! Och så drack jag en cider på terassen under en filt en kväll, bara för att.
Blev vald årets anställd ifjol och vann en resa till Köpenhamn. Tog Jani med mig och hade ett härligt förlängt veckoslut! Åt en massa, cyklade omkring och turistade.
Frederiksberg som vi bodde i var så drömmigt med låga hus, inga skyskrapor, träkantade gator och snygga byggnader. Frederiksberg har ett perfekt läge; ett tyst område men ändå gångavstånd till centrum.

Ja, ni ser ju, det var rena rama drömmen! Skulle närsomhelst kunna åka tillbaka (eller till och med flytta dit). Blommorna blommade överallt och allt var grönt och fint.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: