Sommartakt

Det blev Juni, det blev varmt, det blev sommar och bloggen gick in i sommartakt. Istället för att ha tid för bloggandet, har jag jobbat häcken av mig på jobbet. Njutit av ledighet. Träffat kompisar på soliga terasser i Helsingfors. Gjort rabarbersaft. Solat på vår egen terass här hemma. Plockat blommor. Haft kompisar över på tjejkväll hos mig. Ätit vaniljglass med färska jordgubbar och hallon. Gått ut i Helsingforsnatten och upptäckt nya klubbar. Legat hemma i soffan brevid Jani och tittat på film medan det rengar ute. Grillat. Officiellt inlett sommaren med shorts och topp-väder. Rensat i trädgårdslandet och ätit middag utomhus. Så kanske vi kan ge bloggen lite sommartakt från och med nu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: