Midsommardagen

Efter en fin och solig fredag, var det lite snopet att vakna på lördag av att regnet slog ner mot taket. Vaknade i flere omgångar faktiskt, så mycket regnade det. Gräset var vått, vattenpölarna tog över vägarna och det var grått.

Vi sov länge och åkte sedan genast till stugan för att möta upp de andra som hade övernattat där, själva hade vi åkt hem sent föregående kväll. Vi började med att samlas för att äta lunch. Det gjorde vi inne den här gången pga det regnade hela tiden. Eftersom regnet fortsatte, började de andra värma upp bastun för att värma sig lite. Vi däremot, åkte till Janis mamma en sväng. Ju längre österut vi körde, desto finare väder blev det och halvvägs dit gick molnen isär och solen trädde helt plötsligt fram igen. Väl framme i Esbo var det riktigt varmt och soligt ute, och som tur hade det fina vädret förflyttat sig även till Karis lagom tills vi kom tillbaka till stugan.

Vi fortsatte midsommarfirandet med bland annat mat (igen), efterrätt, fiske, båttur, badminton och bastubad. Vi blev två mer den här kvällen då min bror och hans flickvän joinade oss på stugan, och det blev sist och slutligen en lika fin kväll som kvällen innan.

Senare, när hälften av gänget gått och lagt sig, fick pappa den fina idén att tända en midsommarbrasa! Vi var genast med på noterna, så vi la upp en eld på berget vid sjön och så satt vi där resten av kvällen och pratade, njöt och tittade på när dimman täckte sjön. Vilken otrolig tur med vädret redan andra dagen i rad! Regnet på morgonen och förmiddagen gjorde ingenting då vi på kvällen hade det varmt och skönt istället. Och när solen gick ner fick vi värma oss vid en alldeles egen midsommarbrasa ♥

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: