Båt och stuga

Så är vi hemma igen efter 2 dagar på båt, och 2 dagar på stugan. Flickorna är hos oss hela veckan, och vi började semestern med att överraska dem med en kryssning. De har aldrig varit på en båt förr, så det var en rolig grej att göra. Först när vi parkerade bilen utanför terminalen berättade vi vad vi skulle göra, och ni skulle ha sett deras ansikten! Skräck blandad förtjusning skulle jag beskriva det som, haha.

Båten tog färd söderut mot Tallinn och vi hade en jätterolig kryssning. Eftersom vi besökt Tallinn rätt många gånger nu det senaste året, och eftersom vi sett ganska mycket av staden då, blev det nu 100% fokus på shopping. Det visade sig vara lönsamt eftersom jag hittade en fin t-shirt jag letat en evighet efter i Finland!

När vi kommit hem från kryssningen, packat om och fyllt på med massa gott från butiken åkte vi stugan. Vi skulle bara övernatta där en natt, men vi hade det så skönt och lugnt så det fick bli två nätter. Det blev massor av fiske, lek, god mat och bastubad, och jag kom äntligen in i min semesterkänsla. Att övernatta på stugan är bara så bäst. Inte för att jag ännu heller vågade doppa mig, vattnet är fortfarande så kallt *brr* Men vi fiskade istället. Flickorna metade och fick några abborrar och mörtar, men Jani visade sig vara en storfiskare för helt oväntat drog han upp en braxen med bara metspö och mask!

Men ja, nu är vi hemma som sagt, och fastän det är skönt att vara borta, så är det minsann lika skönt att komma hem. Egen säng, lugn och ro. Aaaah.

(buu för smutsiga hyttfönster..)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: