En lördagkväll i Bollsta

I lördags hade jag en ”ledig” kväll. Jani jobbade, flickorna var hos Janis mamma och själv hade jag inga planer så jag SMS:ade Ida och frågade vad hon höll på med. Hon var givetvis och fixade i deras nya lägenhet de snart ska flytta in i, så jag passade på att åka över för att ta en första titt. Lägenheten ligger i Bollsta som jag aldrig besökt förut, men som baserat på min första visit ser väldigt drömmigt ut med lummiga trädgårdar och charmiga hus. Och bostaden var dessutom jättestor och fin, så jag gav mitt godkännande för flytten, haha. Senare gick vi en promenad i sommarkvällen, tog en tur runt kvarteret med Dixie, och så här fint var det där.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: