Äntligen värme

Det är nog den första riktigt varma veckan på det här året. På måndag 29.6 solade jag för första gången i år, så kallt har det varit faktiskt. (Och har fortfarande inte simmat!) Men gu vad skönt det är med värme nu. Är ledig idag så Imorse när jag vaknade satte jag genast på mig bikinin och gick ut och la mig i solstolen. Så varmt och skönt! Låt sommaren komma nu va?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: