Under tiden hemma hos oss

Jani är hemma igen efter nästan en veckas arbetsresa, så vi bara kramas, hänger i soffan, pussas, lagar mat och säger fina saker till varandra. Som man gör när man saknat någon så mycket att man nästan brister.

Och jobbet rullar på i högsäsongen. Har man tur kan man ta en kort paus på 5 minuter men annars är det nog full fart hela tiden. Ja ja, får påminna mig själv om min mantra; ska jobba mycket och tjäna pengar i Juli, så får jag semestra och göra massa roligt i Augusti. Har bl.a. biljetter till festival och annat kul. Plus att det regnar så mycket just nu så det gör inte så mycket att jag jobbar hela tiden faktist.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: