Ingen sommarkänsla precis

Det känns inte riktigt lönt att logga in här och plita ner något. För vad ska man skriva här då. Att det inte är så somrigt som en hade hoppats. Att jag jobbar, jobbar och jobbar så jag nästan inte orkar längre. Att jag har den värsta allergi-sommaren sedan jag var barn och inte kan leva en dag utan diverse allergimediciner i flere omgångar. Att det regnar hagel i Juli. Att jag inte kan sova fastän jag är så innerligt trött, och är mest sur alla dagar pga det.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: