Husvakt i Esbo

Janis mamma är på resa för tillfället, så vi fick som uppgift att husvakta i Esbo medan de är borta. Mest bara åka förbi och vattna blommor och så, men igår beslöt vi oss ändå för att sova över där. Vi jobbade båda sent och tillbringade sedan kvällen med film och hämtmat från vår favorit snabbmatsställe som vi inte ätit på sedan i Februari när vi flyttade till Karis på heltid. Imorse när Jani sedan åkte iväg för att jobba, fick jag ligga kvar och dra mig länge, äta frukost på terassen (det enda ca 5 soliga minuterna på hela dagen), och slappa innan det var dags för mig att dra på jobb.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: