Throwback till Paris en Januarimånad fem år sedan

När jag blev färdig med min examen, fick jag en resa till Paris som gåva av mina föräldrar. Det var den absolut mest perfekta gåvan. Planen var att tillbringa några dagar i Paris och sedan åka ut till Troyes, där min kompis Milla var på utbyte. En kall Januarimorgon 2010 åkte vi iväg. I Paris hade jag sällskap av min pappa, och när han åkte hem några dagar senare, tog jag tåget vidare till Troyes. Här är några throwback bilder från de första dagarna i Paris.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: