Borde inte sommaren vara här redan?

Jag får lite panik när jag tänker att vi är i mitten av Juli. Var håller sommaren hus? Har seriöst haft 3-5 riktigt somriga dagar, och det är lite deprimerande. Vill inte gnälla, gillar alla årstider, men behöver ju ens lite lite sommar för att klara av vintern sen. Dagarna går förbi fort, obemärkt och jag känner som om sommaren rinner genom fingren på mig utan att jag får tag i den. Jag sitter inne för det mesta, för att vara ute i hopp om att fånga de där få sekunderna av sol känns inte värt. Jag planerar och vill göra massa roliga grejer, men vädret hindrar mig varje gång.

Jag försöker trösta mig själv med; ”Sommaren kommer ännu”. ”Augusti kommer vara varm”. ”Bara 21 dagar till semester”. ”Den bästa tiden ligger framför oss ännu”.

Men liksom, det är mitten av Juli? Borde inte sommaren vara här redan?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: