Från Juli till Augusti

Juli kom och gick och trots att jag mest hade jobb och ingen fritid så fick jag visst några roliga grejer inprickade i mina få lediga luckor. Jag besökte Borgbacken med min syster och hennes barn. Jag hade mini-grillfest hemma. Jag har målat lite vid entrén till huset. Vi är hundvakt i två veckor, och min kompis söta hund kan ni se nedan. Han är lite envis men supersnäll och gillar att ligga i famnen. Speciellt mycket tycker han om Jani.

Nu är vi i Augusti och om 4 dagar börjar min semester. Före det ska vi ännu fira Janis födelsedag så det är bara roliga saker att se framemot.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: