Sommarnätter i Helsingfors och gamla kompisar

Förra tisdagen fick jag veta att min Hanna skulle ner till Helsingfors följande helg. Hon skulle ner och träffa Anski, en gemensam kompis och så undrade de om jag ville hänga med på en tjejkväll på lördag. Jag blev så superglad för det här två människorna är bland mina favoriter av gamla kolleger!

Hanna, Anski och jag jobbade alla tillsammans i Egypten vintern 2010-2011 men efter det har vi inte setts alla tre samtidigt. Anski jobbade jag med även i Gambia en vinter, och Hanna har jag sett nu och då här i Finland, men fatta att det alltså var 4 år sedan vi sågs alla tre? Och ändå var det som det var igår. Helt otroligt alltså, att ha sådana kompisar, som inte ses på fyra år så bara fortsätter man där man blev av då man träffas igen. Guld värt! Det blev vin, G&T’s och tortillas följt av utgång och dans natten ut. En lördagnatt i Helsingfors med två fina brudar, blir ju inte bättre alltså.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: