Inflyttningsfest, kompisar, och dans i sommarnatten

Här sitter jag och lider av en lätt baksmälla fortfarande, fast det gör absolut ingenting för jag var på en sån PANGFEST igår! Värt all trötthet och huvudvärk i världen (nästan). På kvällen åkte jag till Ida och Jesse, där det var inflyttningsfest för den nya lägenheten. Det var inte så jätte mycket folk på plats mer när jag kom fram, men en del bekanta och en del nya bekantskaper. Alla var ändå så trevliga så det var lätt att prata med vem som helst. Bra mix av folk helt enkelt! Vi beundrade den färdiga lägenheten, snackade hundar och kommande födelsedagsfester, åt goda pajer och sallad, drack kall äppelcider, skrattade, spelade spel, drack ur meterlånga sugrör och såg solen gå ner. Hade  roligt!

När det blev mörkt blev det dags att åka vidare för att inte störa grannarna. Några åkte hem och några åkte vidare på fest. Ida och jag fortsatte till Clubben. Det var massa program på andra platser just den kvällen, så det var inte så mycket folk igång men vad gör det då man är ute med en av sina bästa kompisar och pratar, dansar, skrattar, skriksjunger med till gamla låtar och kommer i säng först just innan solen går upp. Tack ALLA för en skitrolig kväll igår, det här lever jag länge på!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: