När man inte har några måsten

Har sagt det innan, men alltså så skönt med semester när man inte gör någonting alls. När man inte har några måsten. Då får man också ork att göra sånt som man egentligen borde göra. Plus att man känner sig så nöjd med sig själv och så jävla ”jag kan ta över världen” när man fått något vettigt gjort vid sidan av semestrandet.

Idag har jag tagit tag i en miljon ogjorda saker känns det som. Genast när jag vaknade gick jag ut och krattade på gården i några timmar. Orkade inte kratta hela gårde, för tänkte att man visst inte får glömma sin semester, så då solade jag i några timmar istället. Men efter det fortsatte jag med att tvätta några fönster, bära ved, byta lakan, tvätta två maskiner tvätt, hänga tvätten ute, tvätta bilen, pyssla i trädgården och annat som måste bli gjort. Kom in först nu 21:20 så det har varit en lång dag. Nu får det bli soffan istället, för imorgon ska jag till Esbo på lunchdejt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: