Blockfest 2015

Tillbaka hemma efter en minst sagt händelserik festivalhelg. Har varit hela veckoslutet i Tammerfors på Blockfest. Det var andra året i rad för mig, tredje för Jani. Vi hade två-dagars-biljetter och såg en massa olika artister. Vi hade verkligen tur med vädret, soligt och varmt alla dagar, inte ens ett moln på himlen. Förutom artisterna var det bästa med helgen förstås den där festival-känslan. Den när man lyssnar på någon favoritartist med tusentals andra människor, någon blåser såpbubblor, solen värmer, man skriksjunger med till låtar man kan, man skrattar med sina kompisar, man känner sig lycklig och fri – den känslan. Den känslan älskar jag.

På fredag såg vi bland annat finska talanger som Raappana, Asa, Ruudolf, Karri Koira, Särre, JVG men också världsstjärnor som Wiz Khalifa.

På lördagen tittade vi sedan på Teflon Brothers, Spekti, Kasmir, Aste, Uniikki, Elastinen, T.I. och Cheek.

Janis kompisar bor i Tammerfors så vi hade övernattningen också lätt fixad, vilket nog är en lottovinst. Hanna och Tony är supertrevliga och det är så snällt av dem att låta oss crasha hos dem varje gång vi är i T:fors. Några andra Janis kompisar var också på festivalen så vi hängde med dem ibland, mötte upp på de spelningar vi alla ville se, gick skilt då vi hade egna favoriter vi inte ville missa. Själv hade jag inte så många jag ”måste” se, men i efterhand kan jag tycka att Ruudolf & Karri Koira, Raappana, Teflon Brothers och Uniikki hade de bästa spelningarna. Var faktist lite besviken på både T.I.s och Wiz Khalifas spelningar, men visst var det härligt att höra de där bekanta låtarna live och visst var det en fin upplevelse att få se sånahär värlsstjärnor på närahåll.

På den sista spelningen på lördagen var vi ensamma med Jani, eftersom dom andra hade tappat bort oss och inte kunde hitta oss mer i folkvimlet. Det var en bra spelning med Janis favoritartist och vi hade två härliga dagar bakom oss. Stjärnorna lös på himlen och det var en fantastisk show. Då plötsligt tog Jani tag i min hand och frågade mig om jag ville gifta mig med honom.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: