När han ställde den där frågan

Som ni kunde läsa några inlägg sedan slutade festivalen på lördag för mig med att Jani bad mig gifta mig med honom.

Vi stod och lyssnade på en låt som berättar om hur man vill vara allt för den andra, om hur man vill vara den andras orsak att le. Då tog Jani tag i min hand, hårt, så hårt att det nästan gjorde ont. Han kysste mig, sa att han haft två av dom bästa dagarna på länge och att han älskar mig. (Här borde jag kanske ha anat att något var på gång). Jag svarade att jag älskar honom också och så stod vi bara och log och tittade på varandra en stund. Kände mig så galet lyckligt prick då. Då drog han mig nära och sa ”Vill du gifta dig med mig?”.

Jag började gråta. Jag sa ja. Det är väl klart jag sa ja. För att jag är så knasigt kär i honom. För att jag är lycklig med honom. För att han får mig att skratta och för att jag vill tillbringa resten av mitt liv med honom. Och jag grät och kramade honom så hårt, så hårt. Tänkte att gud nu dör jag. Jag får inte luft. Så totalt komplett överraskad var jag.

Efteråt firade vi med vänner, glädjetårar och Cava. När vi kom in på stället vi skulle till, beställde Jani genast in några flaskor bubblande till oss alla och så skålade vi (i vinglas må jag tillägga eftersom baren hade slut på champagneglas).

Hela kvällen och följande dag gick i en någonslags dimma och misstro, frågade Jani säkert hundra gånger om han verkligen menade det. Han sa att han aldrig velat gifta sig med någon förrän nu, att han var säker på att han ville gifta sig med mig och att han vill tillbringa resten av sitt liv med mig. Ville berätta allt till hela världen på en gång men ville först att mina föräldrar skulle veta, så väntade med att berätta för dem först. Men nu när alla våra nära vet om det, nu känns det påriktigt. Och jag är lycklig. Fortfarande överraskad men lycklig.

Pang! Vi ska gifta oss! Boom!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: