Lättnaden efter stora beslut

Idag fick jag äntligen modet till mig och skrev ut mig ur skolan jag inte gått till på två år. Skrev ut mig ur Master-programmet. Skrev ut mig ur studielivet. Vet inte varför, men det har tagit såhär länge att våga göra det. Såhär länge att våga erkänna till mig själv att jag inte klarar av det just nu. Svälja min stolthet och inse att det finns viktigare saker i livet än en titel. Men nu är det gjort. För att det inte finns tid. För att det inte finns ork. Vill jag fortsätta studierna om 5 eller 15 år kan jag alltid söka in igen. Men för tillfället ryms inte studierna och jag i samma kalender. Puh, vilken lättnad.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: