Hej September!

Nu har det varit tyst här igen. Pga livet. Det går upp och ner och hit och dit och så måste man ibland ta en paus från det hela faktiskt. Pga livet.

För ibland måste man ta tid att bara vara. För sig själv eller med viktiga människor i ens liv. Ibland måste man bara ligga i soffan och titta på fina och knäppa filmer och skratta så man får ont i magen.

Dessutom har vi kommit in i bröllopsplaneringen. Får nu be om ursäkt ifall den här bloggen går över till någonslags ”bröllopsblogg” ett år framöver.  Men det är ca allt jag kan tänka på just nu. På det goda och det onda. En sak har jag lärt mig; det är minsann inte lätt att planera ett bröllop. Under de senaste två veckorna sedan Jani friade har det gått oändliga timmar till att leta genom hela internet för bröllopslokaler, idéer, bröllopsklänningar och inbjudningskort.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: