Östersjömarknad och söndagslunch i Hangö

Prick en vecka sedan, den nästsista dagen i Augusti, besökte vi Östersjömarknaden i Hangö. Jag och Jani gick över till mamma och pappa för lite frukost och så körde vi ner till Hangö. På själva marknaden hittade vi ingenting, men efteråt tog vi en skön långlunch på restaurang Pirate i Östra hamnen. Vi beställde in lite olika maträtter, och allting var supergott! Nästan två timmar satt vi där och bara njöt, åt huvudrätt och ännu efterrätt. Gjorde inte ens något att det regnade lite då och då, för vi satt inne i värmen och hade det bra.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: