Om att planera bröllop och bestämma datum

Just nu är vardagen full av jobb, regn (alltså ingen lust att vistas ute) och tankar runt vårt bröllopFår inte sömn om kvällarna då jag bara ligger och tänker på allt roligt som vi ska få vara med om det kommande året innan bröllopet. Det här med att bestämma datum och börja planera bröllop har dessutom haft en överraskande effekt på mig och jag har lärt mig nya saker om mig själv.

Till exempel har jag aldrig varit den som planerat mitt bröllop sedan jag var 5-år. Jag har ingen låda under sängen med urklipp ur tidningar och idéer som jag nu drar fram och strävar efter att förverkliga (något Jani var väldigt överraskad över, han trodde alla tjejer gör det). Men – det visade sig att jag tydligen har tänkt på bröllop, undermedvetet, för plöstligt vet jag exakt vad jag vill ha. Och speciellt vad jag inte vill ha.

Dessutom är dessa idéer, om vad jag vill och inte vill ha, rätt starka. Jag kan nog räkna upp ca tre gånger då jag nästan börjat gråta för att jag inte får som jag vill (kommer nog att förvandlas till en Bridezilla innan allt är över..). Blir inte den dagen jag hade tänkt mig? Panik! Får inte gifta mig där jag vill? Katastrof!

Speciellt illa är det om jag går in på nätet och läser diskussioner kring bröllop (vilket jag gör dagligen). Jag gick med i en FB grupp för brudpar som ska gifta sig år 2016 där det diskuteras om alltmöjligt praktiskt angående bröllop. Fint med lite stöd och idéer från personer i samma situation tänkte jag. Men fatta paniken som uppstod när jag läste igenom inlägg och märkte att det flesta har bokat allting redan 2014 – dvs två år innan själva bröllopet! Och så står man där med 10 månader kvar till bröllopet utan en enda bokning! Då får man lätt panik. Har som tur lugnat ner mig sen dess.

Och nu har vi bestämt datum – 23.7.2016. Det är vår dag ♥

319 dagar kvar..

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: