Instagram i Augusti

I augusti hade jag tre veckor semester, var hundvakt i två veckor och tillbringade en massa tid på sommarstället. Läste lite, åt hallon och tittade på andfamiljen som hälsade på nästan varje dag.
Åt färska bär & vattenmelon och njöt av värmen som kom passligt till min semester. Så konstigt hur vädret har ändrats på bara en månad. När jag tog den här selfien var jag på väg till Idas och Jesses inflyttningsfest vilket ledde till att vi dansade hela natten och jag kom hem vid fyratiden.
Jag började på ett litet polaroidprojekt, som nu ligger på is pga alla bröllopsplaner som är viktigare. Vi besökte även Blockfest, tillbringade tre härliga, varma dagar på festival och det var även här Jani friade alldeles oväntat!
Vi besökte Hangö i några omgångar eftersom vi inte gjort det tidigare under sommaren. Hade fin utsikt från Restaurang Magasinet där vi åt god mat. Och efter några dagar av väntan fick jag äntligen min förlovningsring som vi beställde åt mig. Världens finaste med massa diamanter!
Vitvin och bröllopstidning. Nuff said.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: