Grillmat och inbjudningar

Igår grillade vi. Tror det kanske var sista gången för i år. Har inget bildbevis men ni får bara lita på mig. Det blev grillad kyckling, zucchini och haloumiost och det var dögott. Tycker vi grillade relativt lite i somras, så det var inte så att man var trött på grillmat.

Har även slutfört gästlistan för vårt bröllop och räknat ut hur många inbjudningar vi kommer att skicka ut. Det är en hel del, och när jag räknade det så gick det samtidigt upp för mig att vi måste skicka inbjudningar på tre olika språk (!).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: