Ensam hemma, familjefrukost och favoritämnen

Jani är på arbetsresa och jag är ensam hemma. Han brukar sova rätt länge på morgnarna och då brukar jag också bara ligga kvar i sängen om jag vaknar tidigt. Så skönt att bara ligga där, dagdrömma, surfa på telefonen och lyssna på hans andetag. Men eftersom jag är ensam i fem långa dagar så hade jag ställt in en tidigare väckning. Min syster och barnen är nämligen på besök över veckoslutet hos mamma och pappa, och då tänkte jag att jag hinner tillbringa en liten stund med dem på morgonen innan jag åker iväg på jobb.

Så jag klädde på mig, la upp håret i en hår-donut och tog på mig stövlarna (det ösregnade) och tog mig till mamma och pappa för frukost. Medan jag åt frukost och de andra drack kaffe pratade vi givetvis om mitt nya favoritämne, bröllopsplanering.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: