Lediga dagar och träning

Efter två långa lediga dagar känns det rätt okay att vara på jobbet igen. På onsdag åkte vi in till stan för shopping. Har lagt ett frivilligt shoppingbud för mig själv, och får endast köpa sådant jag verkligen behöver. Därför skriver jag en lista på saker jag måste köpa och när jag shoppar får jag endast köpa saker som står på listan. På min onsdagslista stod bland annat bh, sport-bh, underkläder, strumpor, tjocka strumpbyxor – ja ni ser ju, saker man inte kan leva utan.

Det gick rätt bra, det enda jag inte hittade var fina strumpor.  Istället hittade jag en svart kjol för en billig peng, så den fick följa med mig istället. Trots att den inte fanns på listan, aija baija.

Efter shoppingen åkte vi på kaffe till Janis mamma och sedan åkte vi hem och hade filmkväll. Kollade filmen ”Limitless” som var helt okej, men inte så bra som jag hade förväntat mig.

På torsdag fick vi sova länge, gu va skönt. Det var inte förrän på eftermiddagen som hade vi program, då besökte vi ett catering ställe i Ekenäs för att diskutera meny till bröllopet och för att få en offert. I samma väva gick jag även rätt spontant och bokade bröllopssmink och frisyr och passade även på att åka förbi loppiset där jag fyndade en tavla (det var ramen jag var ute efter) för några euro.

Efter en effektiv dag avslutade vi ännu kvällen på gymmet, Jani med vikter, jag med BodyPump. Puh, vilket pass!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: