Kompisdejt

Träffade förresten min kompis Annu i tisdags. Först gick vi runt i några butiker men slog oss sedan ner i Robert’s Coffee i Citypassagen. Åt sallad med rökt lax och kronärtskocka medan Annu nöjde sig med en kaffe.

Så knäppt egentligen, att man bor så nära varandra men inte ses oftare. Livet, livet. Men det var roligt att ses hursom. Vi uppdaterade varandra om saker som hänt sen sist, pratade om arbetsplatser och arbetskompisar, studier och stress och givetvis bröllop. Annu ska agera maid of honor i ett annat bröllop nästa sommar, så hon är precis lika insatt i bröllopsvärlden som jag just nu. Så roligt att ha någon till att prata bröllop med.

Vi pratade hur länge som helst, och plötsligt var det redan dags för mig att ta mig hem. Hade helt klart för mycket att prata om, och för lite tid.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: