Långledig & lördag

Äntligen har jag några lediga dagar på schemat. Och inga planer – precis som jag gillar det. Igår steg jag upp tidigt på min första lediga dag och fixade en smoothie till mig och så sträckläste jag hela nyaste Häät tidningen som droppat in i postlådan några dagar tidigare. Det var en skönt, tyst, lång morgon. Påbörjade även ett litet målarprojekt till bröllopet, som innehåller bl.a. den där tavlan jag köpte på loppis i Ekenäs förra veckan.

Under dagen var vi även och plockade ihop lite gamla bräder vi har tänkt använda till bröllopet. Bräderna låg utanför en gammal lada här nära oss, och vi hade fått lov att hämta så många vi vill. Vädret var jättefint igår. Soligt och höstigt. Grejade på här hemma, men tog även en tur till gymmet som konstigt nog var rätt tomt. Bara en annan människa på plats. Senare på kvällen när Jani åkte på jobb gick jag först över till grannen några timmar och så senare när jag kom hem satte jag mig under en filt på soffan, med en tekopp i handen och såg äntligen den där filmen ”The fault in our stars” som jag velat se hur länge som helst. Den var sådär, men gillade den ändå.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: