Fotografering

Igår träffade vi äntligen vår fotograf som vi kommer att anlita för bröllopet. Han kom hem till oss och så fotograferade vi våra förlovningsfoton här runt omkring i naturen. Han var jättetrevlig och duktig! Han ska ännu redigera bilderna innan vi får dem, men fick några snabba smakprov ännu igårkväll, och det ser lovande ut.

Visst var man spänd och nervös när man skulle stå framför kameran, men tycker det gick rätt bra ändå. Är minst lika nervös på att få se slutresultatet. Det är tänkt att vi ska använda en av bilderna till våra Save the date kort sen, så är lite extra kritisk när det gäller dessa bilder, haha.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: